Akadálymentes verzió lógó
A A

Széchenyi terv - Innovációs technológiafejlesztés a Detki keksz Kft.-nél

 

A Detki Keksz Édesipari Kft. 1983 óta édesipari lisztes áruk gyártásával foglalkozik. Piacvezetőnek számít a keksz és linzer termékek értékesítésében. 

A társaságunk elsődleges célja a piaci pozíciójának stabilizálása, a versenyképességének növelése, költségeinek csökkentése.
 
A fejlesztés során az eddigi műszaki és technológiai hiányosságokat szüntettük meg, egy hibrid sütési technológiájú kekszgyártó sorral, valamint egy Farinograph-E berendezést.

A berendezéseket a kekszgyártás során hasznosítjuk. Az új hibrid sütési technológia innováció, mivel ugyanazon kemence használatával különböző típusú termékeket tudunk előállítani, így a sütési folyamat rugalmassá válik. Ennek a technológiának köszönhetően javul termékeink minősége.  

Az új eszközökkel a ráfordított idő jelentősen csökkeni fog, mely egyben minőségi javulás mellett, jelentősen hatékony termék előállítást is eredményez. A társaság a megvásárolt gépekkel szélesebb spektrumban tudja kiszolgálni vevői és partnerei igényeit. 

A fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódik a társaságunk napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A társaságunk a gyártást mindenkor korszerű eszközökkel és gépekkel kívánja kiszolgálni, mivel ez lehet a garancia versenyképességünk és költséghatékonyságunk javulására. A minőségnek és a pontos munkavégzésnek, valamint a korszerű gépeknek köszönhetően a megrendelési volumen várhatóan növekedni fog. A fejlesztést a halmajugrai telephelyünkön valósítottuk meg, mely fejlesztés elősegíti a jelenlegi munkahelyek megtartást.  

 

Bővebb információk:
Detki Keksz Édesipari Kft.  Pavlova Olga ügyvezető igazgató
Cím: 3273 Halmajugra, Kossuth Lajos u. 178.
Telefon: 06-37-375-503
E-mail: detkikeksz@detkikeksz.hu
Honlap: www.detkikeksz.hu

 

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Közreműködő Szervezet: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.