Akadálymentes verzió lógó
A A

Széchenyi 2020

 

"Komplex vállalati technológia fejlesztés a DETKI KEKSZ ÉDESIPARI KFT.-nél" című projekt BEFEJEZÉSE

A Detki Keksz Édesipari Kft. közel 148 millió Ft-ot nyert el, az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatásból, a pályázati azonosító: GOP-2.1.1-12/B-2013-1686. A projekt fizikai befejezése: 2014.12.01.

A projekt keretében eszközbeszerzés során 1 db Sült Snack fűszerezési és elosztási rendszer – gyártósort, 1 db Snack gyártósorhoz tartozó szállító szalagot, 1 db kréker mérésére és csomagolására szolgáló ITPS rendszert, 1 db Raklap csomagológépet és 1 db Crown RC5515 targoncát vásároltunk meg és helyeztünk üzembe. Az információs technológiai fejlesztés során a szoftverfejlesztés keretében a QLM WaProM raktárirányítási rendszer bevezetésére került sor.

A projekt komplex vállalati technológiai fejlesztés megvalósítására irányult, melynek során a társaság raktárkapacitásának fejlesztése mellett a gyártástechnológia és az információs technológia fejlesztése volt a legfőbb cél.

A társaság magánszemélyek és szakmai befektetők által alapított, édesipari lisztes termékek gyártásával foglalkozó vállalat, amely jelentős piaci részesedéssel rendelkezik a belföldi piacon.

A társaság a verseny- és adaptációs képességének folyamatos javítására törekszik, melynek az önköltségi szintek csökkentése mellett a termékek minőségének javítása és az új termékek fejlesztésének lehetősége az elsődleges célja. Ezen felül a piaci igényekhez való alkalmazkodás mellett a vevői igények minél magasabb szintű kiszolgálására törekszik a társaság. Ennek érdekében valósította meg technológiai fejlesztését, melynek segítségével jelentős lépést tud tenni a versenyképességének további növeléséhez.

A projekt megvalósításának eredményeképp a társaság erősíteni tudta innovációs, adaptációs képességét, valamint növelni tudta versenyképességét, valamint bővíteni tudta termékpalettáját.