
Diós sajttorta golyócskák Detki Zabálom keksszel
A sajttorta elkészítését sokan azért nem vállalják be, mert macerás, meg egyszerre talán sok lenne a dús kalóriákból. Nekik, és mindenkinek ajánljuk ezt a szupergyors receptet, amely mini kis golyók formájában tökéletes sajttorta élményt nyújt.
Hozzávalók:
- 100 g krémsajt
- 100 g darált dió a ledarált kekszbe
- további 20-25 dkg a megforgatáshoz
- 60 g zabkeksz ledarálva
- 2-3 evőkanál cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- csipetnyi só
Elkészítés:
A hozzávalókat egy villával elkeverjük, hűtőbe tesszük kb. fél órára. Apró golyókat formázunk és megforgatjuk darált dióban. 13-15 db golyó elkészítéséhez elegendő ez a mennyiségű alapanyag.